çanakkale prefabrik ev - An Overview

Wiki Article

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Modüler bağlantı özelliği hazır evin saha kurulumunu diğer konut modellerine göre yüzde 70’lere varan oranda hızlandırmaktadır.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları dikkate alınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en iyi ergonomide kullanılır.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve approachına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Bu modeller, geniş ailelerin ya da evlerinde misafir ağırlamayı sıkça tercih eden bireylerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ayrıca, çatı katı terasları ve balkonları ile ferah bir yaşam alanı sunmaktadır.

Tasarımında kullanılan özel programda yapı statiği, mekanik tesisat projeleri aynı anda yapıldığından ekstra masraflar gerektirmez

İki katlı prefabrik evler, dar alanlara kolaylıkla yerleştirilebilir, böylelikle alandan prefabrik tasarruf ederek istenilen oda sayısı alan dar bile olsa planlayabilmektedir. Oldukça modern ve şık tasarıma sahip bu evler, her tasarıma uyum sağlar ve kolaylıkla kırklareli prefabrik ev dekor edilebilir.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Prefabrik ev Trabzon, Prefabrik ev Uşak gibi farklı şehirlerde de koşulları prefabrik ve iklimi ne olursa olsun konforlu ve güvenli bir yapı olduğu kanıtlanmıştır.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede çanakkale prefabrik ev modelleri olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Modüler yapısı sayesinde istenildiği zaman genişletilebilen veya taşınabilen prefabrik evler, konforlu ve ekonomik bir yaşam alanı sunmaktadır.

Prefabrik evler, yangın güvenliği ve izolasyon konusunda yüksek standartlarda inşa edilir. Evler genellikle edirne prefabrik ev modelleri yangına dayanıklı malzemelerle inşa edilir ve gerekli izolasyonu sağlamak için özel malzemeler kullanılır.

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Report this wiki page